TAKEAWAY VAN EETHUIS BOUCHÉ

Bestel nu enkele van onze gerechten veilig via Resengo. Klik onderaan op de knop om naar de bestelpagina te gaan.

AFHAALTIJDEN

Vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11 en 13 u & tussen 16 en 18 u.

NIET op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

BESTELLEN


 

TAKEAWAY MENU  38,00 €

VG: Ambachtelijk gerookte zalm - Toast - Ui - Peterselie - Citroen

HG: Hertenkalffilet - Crème van knolselder - Sausje van veenbessen - Gratin

Dessert : Bavarois van passievrucht

TAPAS

Bordje Spaanse ham 8.00 €

Oesters 'creuses' 12.00 € / 17.00 € (6 of 9 stuks)

VOORGERECHTEN

Carpaccio van fijne ossenhaas 12.00 €

Ambachtelijk gerookte zalm - Toast - Ui - Peterselie - Citroen 13.00 €

 

HOOFDGERECHTEN

Carpaccio van fijne ossenhaas (met frietjes) 18.00 €

Fazant in de room - witloof - appelcompote - zwarte pens - gratin  22.00 €

Gebakken Kabeljauwhaasje - Savooikool - Spekreepjes - Boschampignons - Puree 21.00 €

Hertenkalffilet - Crème van knolselder - Sausje van Veenbessen - Gratin 24 €

Vlaamse Hutsepot - Kippenworst - Gegrild spek  16.00 €

Pasta carbonara 12.00 €

Pasta met scampi's, currysausje en appeltjes 16.00 €

Bouchée à la reine 14.00 € (vol au vent met bladerdeeggebakje) met frietjes of Puree

 

VOOR DE KIDS

Pasta carbonara 8.00 €

Vol au vent 10.00 € (met appelmoes en frietjes of Puree)

Chipolata met koude appelmoes en frietjes of Puree 8.00 €

 

DESSERT

Bavarois van passievrucht  7 €

Huisgemaakte chocoladeschuim  6 €

 

WIJNEN / CAVA

Witte wijn Chardonnay Luc Pirlet 12.00 € (onze huiswijn)

Rode wijn Cabernet Sauvignon Luc Pirlet 12.00 € (onze huiswijn)

Rosé wijn Syrah Luc Pirlet 12.00 € (onze huiswijn)

Prazo de Roriz 16.00 € (rood, uit Portugal, Dourostreek = topwijnstreek)

Rosé wijn Cabriz uit Portugal (ideaal bij vis) 14.00 €

Cava Pere Ventura 17.00 €

website door geselle.be